Jablečné lívanečky
9. 5. 2015
Suroviny:
- 500 ml mléka
- 250 g Jizerky
- 1 vejce
- Sůl
- ½ kypřícího prášku
- 1 pl oleje
- 1 pl cukru
- 3 jablka
Postup:
- Do mléka přidáme vejce, mouku, sůl, kypřící prášek, olej a cukr a dobře promixujeme, až máme hladké těsto.
- Jablka si nastrouháme a přidáme k těstu zbavené šťávy, kterou pustily. A necháme 10 minut odležet.
- Smažíme na pánvičce na rozehřátém oleji.
- Podáváme se skořicovým cukrem, marmeládou, šlehačkou či jak kdo má rád.
Náhledy fotografií ze složky Sladké pokrmy
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář