Tlapky BZL
Suroviny:
- 100 g tuku
- 100 g mletých ořechů
- 150 g Jizerky
- 50 g mletého cukru
- 2 pl. kakaa
- 1 menší vejce
Na obalení:
- moučkový cukr + vanilkový cukr
Postup:
- Ze surovin vytvoříme hladké těsto, které dáme do lednice na hodinu odpočinout.
- Připravíme si formičky, které si vymažeme a vysypeme moukou, poté stačí jen vysypávat. Vtlačíme do každé formičky malé množství těsta a vytvarujeme.
- Přendáme na plech a pečeme v předehřáté troubě v předehřáté troubě při 180 °C asi 12minut. Ještě teplé vyklopíme a obalíme v cukru smíchaný s vanilkovým. A necháme vychladnout.
cca 45 kusů
Náhledy fotografií ze složky Cukroví
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář