Linecké slepované BZL
Suroviny:
- 250 g Schär Mix C
- 120 g másla
- 120 g moučkového cukru
- 1 celé vajíčko
- 2 vanilkové cukry
- 1 čl. prášku do pečiva
- na slepení marmeláda
Postup:
- Připravíme si všechny přísady (kromě marmelády) aby měli pokojovou teplotu. Smícháme v těsto a dáme do lednice minimálně na 1/2 hodinky odpočinout.
- Těsto rozválíme mezi dvěma foliemi. Kde poté vykrajujeme tvary podle libosti.
- Vykrájené tvary skládáme vyložený papírem na pečení. Pečeme v dobře rozehřáté troubě na 170 °C dozlatova.
- Upečené necháme na plechu chvilku vychladnout, potom tvary krásně podebereme nožem a přendáme.
- Necháme zcela vychladnout, potom slepujeme marmeládou.
- Poté zdobíme podle vlastní fantazie, poléváme třeba čokoládou.
cca 60 kusů slepených
Náhledy fotografií ze složky Cukroví
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář