Kakaová srdíčka BZL
Suroviny:
- 70 g moučkového cukru
- 150 g másla
- 3 pl. kakaa
- 150 g Jizerky
- 50 g Schär C
- 30 g mletých ořechů
- 1 žloutek
Postup:
- Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme min. 1/2 hodinky uležet (nejlépe přes noc).
- Těsto vyválíme a vykrajujeme různé tvary. A dáváme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme při 170 °C asi 10 minut.
- Upečené cukroví necháme zchladnout na plechu, pak teprve sundáváme.
- Slepíme ořechovým krémem či marmeládou a máčíme v čokoládě.
cca 35 slepených kusů
Náhledy fotografií ze složky Cukroví
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář