Čokoládová prasátka BZL
Suroviny:
- 170 g Jizerky
- 80 g moučkového cukru
- 80 g mletých ořechů
- 80 g másla
- 80 g čokolády
- 1 vejce
- 1 pl. pomerančové kůry
- špetka ml. skořice
- marmeláda
- čokoládová poleva
Postup:
- Navážíme si všechny suroviny, a vyndáme včas z lednice aby měli pokojovou teplotu, nastrouháme si čokoládu na hrubém struhadle.
- Smícháme všechny suroviny, vytvoříme hladké těsto, které zabalíme do folie a dáme na cca 1 hodinu do lednice (nejlépe přes noc).
- Vyválíme si těsto mezi dvěma foliemi, a vykrajujeme a tvary skládáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme cca 10 minut při 170 °C.
- Upečené necháme vyhladnout. Poté mažeme marmeládou a namáčíme do čokoládové polevy.
cca 35 kusů
Náhledy fotografií ze složky Cukroví
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář